Autre titre | CORS-1: Corn Starch Reference Material for Trace Metals and other Constituents |
---|
Téléchargement | |
---|
DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.4224/crm.2015.cors-1 |
---|
Auteur | Rechercher : Willie, Scott1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-3376-0722; Rechercher : Grinberg, Patricia1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-1167-6474; Rechercher : Meija, Juris1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-3349-5535; Rechercher : Mester, Zoltan1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-2377-2615 |
---|
Affiliation | - Conseil national de recherches du Canada
|
---|
Format | 3D, Matériau |
---|
Sujet | matériau de référence canadien; CORS-1; amidon de maïs |
---|
Résumé | CORS-1 est un matériau de référence préparé à partir d'amidon de maïs de qualité alimentaire. Les valeurs de référence et les valeurs informatives sont fournies pour les métaux à l’état de trace et d’autres constituants. |
---|
Date de publication | 2015-09-01 |
---|
Maison d’édition | Conseil national de recherches du Canada |
---|
Déclaration de droit d’auteur | - © 2015 Conseil national de recherches du Canada
|
---|
Condition d’accès | |
---|
Référence à | Voir les objets (7)- NIST (2008) Reference Material 8432, Corn Starch (14 février 2008). https://www-s.nist.gov/srmors/certificates/archives/8432.pdf.
- Ihnat, Milan. « Preparation of twelve candidate agricultural reference materials ». Fresenius’ Zeitschrift für analytische Chemie 332, nᵒ 6 (janvier 1988): 539‑45. https://doi.org/10.1007/bf00472638.
- Ihnat, Milan, et Mark S. Wolynetz. « Summary of an interlaboratory characterization (certification) campaign to establish the elemental composition of a new series of agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 345, nᵒ 2‑4 (1993): 185‑87. https://doi.org/10.1007/bf00322585.
- Ihnat, Milan, et Mark S. Wolynetz. « An interlaboratory characterization (certification) campaign to establish the elemental composition of a new series of agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 452‑58. https://doi.org/10.1007/bf00325311.
- Ihnat, Milan. « Characterization (certification) of Corn Bran (NIST RM 8433), Corn Starch (NIST RM 8432) and Microcrystalline Cellulose (NIST RM 8416) Reference Materials for essential and toxic major, minor and trace elemental constituents ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 474‑78. https://doi.org/10.1007/bf00325314.
- Ihnat, Milan, Robert W. Dabeka, et Mark S. Wolynetz. « Preparation and homogeneity characterization of ten agricultural/food reference materials for elemental composition ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 445‑51. https://doi.org/10.1007/bf00325310.
- Ihnat, M., et M. Stoeppler. « Preliminary assessment of homogeneity of new candidate agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 338, nᵒ 4 (1990): 455‑60. https://doi.org/10.1007/bf00322516.
|
---|
Exporter la notice | Exporter en format RIS |
---|
Collection | Matériaux et méthodes de référence canadiens |
---|
Identificateur de l’enregistrement | d27b8886-cc31-4ca4-84a2-05ad5c7b677c |
---|
Enregistrement créé | 2022-02-10 |
---|
Enregistrement modifié | 2024-05-17 |
---|