Autre titre | BOVM-1: Bovine Muscle Certified Reference Material for Trace Metals and other Constituents |
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DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.4224/crm.2015.bovm-1 |
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Auteur | Rechercher : Willie, Scott1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-3376-0722; Rechercher : Grinberg, Patricia1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-1167-6474; Rechercher : Meija, Juris1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-3349-5535; Rechercher : Scriver, Christine1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0001-9908-9858; Rechercher : Mester, Zoltan1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-2377-2615 |
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Affiliation | - Conseil national de recherches du Canada
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Format | 3D, Matériau |
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Sujet | matériau de référence canadien; BOVM-1; muscle de bovin |
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Résumé | BOVM-1 est un matériau de référence certifié préparé à partir de boeuf canadien de catégorie A. Les valeurs de quantité certifiées, de référence et informatives sont présentées pour ce qui est des traces d’éléments constituants principaux et secondaires. |
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Date de publication | 2015-09-01 |
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Maison d’édition | Conseil national de recherches du Canada |
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Déclaration de droit d’auteur | - © 2015 Conseil national de recherches du Canada
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Condition d’accès | |
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Référence à | Voir les objets (7)- NIST (2008) Reference Material 8414, Bovine Muscle Powder (20 février 2008). https://www-s.nist.gov/srmors/certificates/archives/8414.pdf.
- Ihnat, Milan, Richard Cloutier, et Darrell Wood. « Reference materials for agricultural and food analysis: Preparation and physical characterization of a bovine muscle powder candidate reference material ». Fresenius’ Zeitschrift für analytische Chemie 326, nᵒ 7 (janvier 1987): 627‑33. https://doi.org/10.1007/bf00473517.
- Ihnat, Milan, et Mark S. Wolynetz. « Summary of an interlaboratory characterization (certification) campaign to establish the elemental composition of a new series of agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 345, nᵒ 2‑4 (1993): 185‑87. https://doi.org/10.1007/bf00322585.
- Ihnat, Milan, et Mark S. Wolynetz. « An interlaboratory characterization (certification) campaign to establish the elemental composition of a new series of agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 452‑58. https://doi.org/10.1007/bf00325311.
- Ihnat, Milan. « Characterization (certification) of Bovine Muscle Powder (NIST RM 8414), Whole Egg Powder (NIST RM 8415) and Whole Milk powder (NIST RM 8435) Reference Materials for essential and toxic major, minor and trace element constituents ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 459‑67. https://doi.org/10.1007/bf00325312.
- Ihnat, Milan, Robert W. Dabeka, et Mark S. Wolynetz. « Preparation and homogeneity characterization of ten agricultural/food reference materials for elemental composition ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 445‑51. https://doi.org/10.1007/bf00325310.
- Ihnat, M., et M. Stoeppler. « Preliminary assessment of homogeneity of new candidate agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 338, nᵒ 4 (1990): 455‑60. https://doi.org/10.1007/bf00322516.
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Exporter la notice | Exporter en format RIS |
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Collection | Matériaux et méthodes de référence canadiens |
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Identificateur de l’enregistrement | e37c1515-ef3b-4c67-9f24-643e450d8708 |
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Enregistrement créé | 2019-09-10 |
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Enregistrement modifié | 2024-04-04 |
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