Autre titre | EGGS-1: Egg Powder Reference Material for Trace Metals and other Constituents |
---|
Téléchargement | |
---|
DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.4224/crm.2015.eggs-1 |
---|
Auteur | Rechercher : Willie, Scott1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-3376-0722; Rechercher : Grinberg, Patricia1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-1167-6474; Rechercher : Meija, Juris1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-3349-5535; Rechercher : Mester, Zoltan1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-2377-2615 |
---|
Affiliation | - Conseil national de recherches du Canada
|
---|
Format | 3D, Matériau |
---|
Sujet | matériau de référence canadien; EGGS-1; poudre d'oeuf |
---|
Résumé | EGGS-1 est un matériau de référence préparé à partir d'oeufs de catégorie Canada A déshydratés. Les valeurs de référence et les valeurs informatives sont fournies pour les métaux à l’état de trace et d’autres constituants. |
---|
Date de publication | 2015-09-01 |
---|
Maison d’édition | Conseil national de recherches du Canada |
---|
Déclaration de droit d’auteur | - © 2015 Conseil national de recherches du Canada
|
---|
Condition d’accès | |
---|
Référence à | Voir les objets (7)- NIST (2008) Reference Material 8415, Whole Egg Powder (25 janvier 2008). https://www-s.nist.gov/srmors/certificates/archives/8415.pdf.
- Ihnat, Milan. « Preparation of twelve candidate agricultural reference materials ». Fresenius’ Zeitschrift für analytische Chemie 332, nᵒ 6 (janvier 1988): 539‑45. https://doi.org/10.1007/bf00472638.
- Ihnat, Milan, et Mark S. Wolynetz. « Summary of an interlaboratory characterization (certification) campaign to establish the elemental composition of a new series of agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 345, nᵒ 2‑4 (1993): 185‑87. https://doi.org/10.1007/bf00322585.
- Ihnat, Milan, et Mark S. Wolynetz. « An interlaboratory characterization (certification) campaign to establish the elemental composition of a new series of agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 452‑58. https://doi.org/10.1007/bf00325311.
- Ihnat, Milan. « Characterization (certification) of Bovine Muscle Powder (NIST RM 8414), Whole Egg Powder (NIST RM 8415) and Whole Milk powder (NIST RM 8435) Reference Materials for essential and toxic major, minor and trace element constituents ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 459‑67. https://doi.org/10.1007/bf00325312.
- Ihnat, Milan, Robert W. Dabeka, et Mark S. Wolynetz. « Preparation and homogeneity characterization of ten agricultural/food reference materials for elemental composition ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 348, nᵒ 7 (1994): 445‑51. https://doi.org/10.1007/bf00325310.
- Ihnat, M., et M. Stoeppler. « Preliminary assessment of homogeneity of new candidate agricultural/food reference materials ». Fresenius’ Journal of Analytical Chemistry 338, nᵒ 4 (1990): 455‑60. https://doi.org/10.1007/bf00322516.
|
---|
Exporter la notice | Exporter en format RIS |
---|
Collection | Matériaux et méthodes de référence canadiens |
---|
Identificateur de l’enregistrement | 47936372-b3ce-42ee-b11e-354a25973079 |
---|
Enregistrement créé | 2022-02-10 |
---|
Enregistrement modifié | 2024-04-04 |
---|